KIINA-ILTA
25.11. muistellaan Kiinan-matkaa valokuvien ja tarinoiden muodossa. Tarjolla myös pientä purtavaa. Käy lukemassa kutsu ja ilmoittaudu 21.11. mennessä maritawallin@gmail.com.

HOLLANNINMATKA
Ensi keväänä puutarhamatka suuntautuu Hollantiin. Matka toteutuu, jos lähtijöitä löytyy 20 ja maksimissaan mukaan mahtuu 27 henkeä.

Lue oheinen matkaesite ja ilmoittaudu tuota pikaa: kirsisantala@gmail.com. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 8.12.2019.

100-VUOTISHISTORIIKKI
23.4.2019 Porin pääkirjastossa julkaistiin Satakunnan Puutarhaseura ry:n 100-vuotishistoriikki ”Sata vuotta satakuntalaisessa puutarhassa – toimintaa ja tarinoita”. Historiikin voi ostaa puutarhaseuran tapahtumista ja Toejoen Taimialasta jäsenhintaan 25 €. Myyntihinta 30 €.

KIINNOSTAVA KERHO
Kotipuutarha-lehden haastattelu 100-vuotiaasta seurasta.

TIEKARTTA PUUTARHATAITEEN GRAND TOURILLE
1700- luvulla yläluokan ja varakkaimman porvariston ”Suurten elämysten tie” arkkitehtuurin ja taiteen tuntemiseen johti Lontoosta Ranskan kautta Italiaan. Matkustusmuotojen kehityttyä ja matkailun halvennuttua myös meillä kotipuutarhureilla on mahdollisuus kiertää mualimaa.

KANSALAISOPISTON LUENNOT
Porin seudun kansalaisopistossa on paljon puutarha-aiheisia luentoja.

OTSOLAN LUENNOT
Otsolasta löytyy paljon mielenkiintoisia luontoaiheisia luentoja kaiken ikäisille.