TAPAAMISIA TAITEEN TIIMOILTA
Rakkaudella porilaisille -tapahtuman tiimoilla vietetään Toivepuistossa tapahtumaa taiteen tiimoilta 18.7.

Tervetuloa viihtymään ja viettämään kivaa päivää.

TUHANNEN PIONIN PIHA
Käyhän lukemassa Satakunnan kansan mielenkiintoinen juttu Ahti Vallin pionipihasta.

TOIVEPUISTON SUUNNITELMA
Toivepuiston alkuperäinen Porin puistotoimen tekemän suunnitelma lisätty sivuillemme. Käykää tutustumassa.

EKOPIHA-KILPAILU
Onko sinun pihasi ekologinen? Osallistu Satakunnan ekopiha 2020 -kilpailuun.

Kilpailun järjestävät Suomen luonnonsuojeluliitto Pori ry ja Satakunnan puutarhaseura ry. Kilpailu on avoin kaikille satakuntalaisille kotipuutarhureille.

100-VUOTISHISTORIIKKI
23.4.2019 Porin pääkirjastossa julkaistiin Satakunnan Puutarhaseura ry:n 100-vuotishistoriikki ”Sata vuotta satakuntalaisessa puutarhassa – toimintaa ja tarinoita”. Historiikin voi ostaa puutarhaseuran tapahtumista ja Toejoen Taimialasta jäsenhintaan 25 €. Myyntihinta 30 €.

TIEKARTTA PUUTARHATAITEEN GRAND TOURILLE
1700- luvulla yläluokan ja varakkaimman porvariston ”Suurten elämysten tie” arkkitehtuurin ja taiteen tuntemiseen johti Lontoosta Ranskan kautta Italiaan. Matkustusmuotojen kehityttyä ja matkailun halvennuttua myös meillä kotipuutarhureilla on mahdollisuus kiertää mualimaa.

KANSALAISOPISTON LUENNOT
Porin seudun kansalaisopistossa on paljon puutarha-aiheisia luentoja.

OTSOLAN LUENNOT
Otsolan kurssitarjonnasta löytyy luonto-, puutarha- ja kukkasidotakursseja.