PERÄKONTTIKIRPPIS
Hanhiluodon pyöreällä parkkiksella Puutarha-aiheinen Peräkonttikirppis lauantaina 24.8. KLO 10-14.

Tervetuloa myymään ja ostoksille. Myyntipaikan hinta on vain 5€. Myös ei-jäseniltä.

100-VUOTISJUHLAT
Satakunnan Puutarhaseura ry viettää 100-vuotisjuhlia
Porin Suomalaisella Klubilla 21.9.2019 klo 18.00 alkaen.

Ilmoittaudu mukaan juhlistamaan 100-vuotiasta seuraa!

Paikkoja rajoitetusti. Ilmoittautuminen sitova.

100-VUOTISHISTORIIKKI
23.4.2019 Porin pääkirjastossa julkaistiin Satakunnan Puutarhaseura ry:n 100-vuotishistoriikki ”Sata vuotta satakuntalaisessa puutarhassa – toimintaa ja tarinoita”. Historiikin voi ostaa puutarhaseuran tapahtumista ja Toejoen Taimialasta jäsenhintaan 25 €. Myyntihinta 30 €.

KIINNOSTAVA KERHO
Kotipuutarha-lehden haastattelu 100-vuotiaasta seurasta.

TIEKARTTA PUUTARHATAITEEN GRAND TOURILLE
1700- luvulla yläluokan ja varakkaimman porvariston ”Suurten elämysten tie” arkkitehtuurin ja taiteen tuntemiseen johti Lontoosta Ranskan kautta Italiaan. Matkustusmuotojen kehityttyä ja matkailun halvennuttua myös meillä kotipuutarhureilla on mahdollisuus kiertää mualimaa.

KANSALAISOPISTON LUENNOT
Porin seudun kansalaisopistossa on paljon puutarha-aiheisia luentoja.

OTSOLAN LUENNOT
Otsolasta löytyy paljon mielenkiintoisia luontoaiheisia luentoja kaiken ikäisille.