KIINANMATKA SYKSYLLÄ
Käy tutustumassa Lomalinjan matkaesiteeseen syksyisestä Kiinan-matkasta ja ilmoittaudu mukaan unohtumattomalle reissulle. Sitovat ilmoittautumiset 20.2. mennessä.

VUOSIKOKOUS
Satakunnan puutarhaseuran vuosikokous pidetään 26.2. Rantakartanossa klo 17:30 alkaen.

Tervetuloa!

SUUNNITTELUKILPAILU
Tammi-helmikuussa suunnittelukilpailu SAMKin opiskelijoille.

KIINNOSTAVA KERHO
Kotipuutarha-lehden haastattelu 100-vuotiaasta seurasta.

TOIVEPUISTON VUOSI
Mitä kaikkea viime vuonna Toivepuistossa tapahtuikaan...

TOIVEPUISTO KUTSUU TEKIJÖITÄÄN
Ihan jokainen voi olla mukana Toivepuistoa rakentamassa!

Käy lukemassa, että kuinka voit osallistua tähän upeaan yhteiseen projektiin.

TOIVEPUISTO
Pääset seuraamaan Toivepuiston kehitystä ideoista toteutukseen saakka. Hankkeen eteneminen dokumentoidaan Puutarhaseuran sivustolle.

Vuonna 2019 urakka saadaan päätökseen ja uudistunut Toivepuisto vihitään virallisesti käyttöön.

TIEKARTTA PUUTARHATAITEEN GRAND TOURILLE
1700- luvulla yläluokan ja varakkaimman porvariston ”Suurten elämysten tie” arkkitehtuurin ja taiteen tuntemiseen johti Lontoosta Ranskan kautta Italiaan. Matkustusmuotojen kehityttyä ja matkailun halvennuttua myös meillä kotipuutarhureilla on mahdollisuus kiertää mualimaa.

KANSALAISOPISTON LUENNOT
Porin seudun kansalaisopistossa on paljon puutarha-aiheisia luentoja.

OTSOLAN LUENNOT
Otsolasta löytyy paljon mielenkiintoisia luontoaiheisia luentoja kaiken ikäisille.